Κεντρική σελίδα Mission statement
istoriko
mission_statement
exagogiki_drastiriotita


Mission statement
Η αδηφαρμ είναι και παραμένει η πρώτη φαρμακευτική παραγωγός εταιρεία στα τοπικά οδοντιατρικά αναισθητικά στην ελλάδα. Συγκροτήθηκε με μόνο αρχικό σκοπό να παρέχει στην τοπική αλλά και παγκόσμια αγορά αξιόπιστα και προπάντων οικονομικά φαρμακευτικά προϊόντα. Η ουσιαστική διαφοροποίηση της εταιρείας επικεντρώνεται στο βασικό μας πιστεύω ότι "το ποιοτικότερο δε χρειάζεται κατ΄ανάγκη να είναι και το ακριβότερο".
Στον οδοντιατρικό τομέα, ο οποίος και βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων αλλά και της διοχέτευσης πόρων για ανάπτυξη νέων και βελτιστοποίηση των υπαρχόντων προϊόντων, έχουν ήδη επιτευχθεί οι βασικοί στόχοι της εταριείας:
1. Να διαθέτει μια ευρεία σειρά τοπικών ενέσιμων αναισθητικών φαρμάκων, ώστε σε κάθε περίπτωση να μπορεί ο ειδικευμένος ιατρός να επιλέξει την αναισθησία που του χρειάζεται
2. Να μπορεί να παρέχει τα προϊόντα της σε οικονομικές τιμές με σεβασμό στην μικροοικονομία του ελληνικού οδοντιατρείου

Στον τομέα των γεννοσήμων φαρμάκων, καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια ώστε τόσο ο σχεδιασμός μέσω μελετών αλλά και η σχεδιασμένη παραγωγική πορεία να παρέχουν φαρμακευτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο τόσο ο σεβασμός στον ασθενή και στον επαγγελματία στην υγεία αλλά και στην εν γένει βελτιστοποίηση της ποιότητας διαβίωσης ανθρώπου.

Όπου η ζωή απαιτεί αξία, εμείς προσθέτουμε αξία στη ζωή.
 
 © Adipharm Limited. Created by Web intelligence.